Tiistai 3.7.07

Juhlava aamukahvi parvekkeella: luettiin Aamulehdestä Tiina Nyrhisen ylistys Myllykolun Kuohusta. Ei olisi paremmin voinut mennä. Loistavaa.

Sitten tuli Kyröläisestä lisää kiitosta, joten uhkaa mennä jo överiksi. Mutta tytöt ovat tämän ansainneet, hikisen urakan tehneet. Iiris Raipalan tanssit ja liikunta saavat huomiota, samoin kaikki näyttelijät kiltisti mainitaan paikallislehdessä.

Nuoret rynnistävät. Tässähän on kolme kyröläistä sukua asialla: Raipala, Rajala ja Sillanpää. Kyllä näiden varaan yhden kesäteatterin voisi rakentaa. Lehdessä on kiva haastattelu, missä tytöt lupaavat yhteistyön jatkuvan. Vilhokin pudottelee juttua tuntemuksistaan työssään Hämeenkyrössä, armeijan ja viiden opiskeluvuoden jälkeen.

Näitä pohdittiin myös Sillanpään Seuran palaverissa Töllinmäessä leppeänä suvi-iltana ja valmisteltiin samalla ensi sunnuntain Harmaja-tapausta, jolloin Päivi Istala tulee vieraaksi. Penkit ovat paikallaan. Katariina R kertoi hupaisia kokemuksia Mukkulasta. Ensi vuoden tapahtumia kaavailtiin, Rauhamäkeä katsastettiin. Olisi ratkaisevien päätösten aika, seuran voimat hiipumassa.

Taunokin poikkesi illalla ja totesimme nuoren isännän vihityksi viime viikonloppuna. Jatkoa seuraa, lupasimme.