Sunnuntai 5.8.07

Kuohun viimeiset esitykset. Sää vihdoin ihanteellinen, mutta yleisöä ei silti tule ihan odotetusti, hyvin kuitenkin. Vähän taitavat jäädä tappiolle, mutta tuleva koululaisnäytäntö paikkaa pussia toivottavasti. Eipä ollut oikein ihanteellinen teatterikesä säiden puolesta.

Kapa on kuvannut ja näyttänyt kuvia; olemme häikäistyneet, paremmin ei mitään juhlaa voisi taltioida kuin nyt tätä 070707. Samalla panemme kehyksiin jo ensi vuoden maisemanäyttelyä. Eeva-Liisakin häipyi Helsingin humuun heti viimeisestä näytännöstä, joten meille jäi tyhjä ja rauhaisa ilta.

Siis katselimme paitsi toisiamme vaihteeksi televisiota. Tallentamani Taiteilijaelämää (Sara Paavolainen), osoitti, että fiksu ja sanavalmis haastateltava pelastaa ohjelman ympäripyöreät kysymykset.

Huippuelämys pohjalla: Heimat (Kotiseutu) -sarjan Hermännchen (9. osa) oli niin hyvä, niin hieno, niin sykähdyttävä, että parasta antaa sen painua rauhassa tajunnan syväkerrokseen. Tämä on juuri se osa, josta Elina kirjoitti aikanaan Lontooseen: voi kun olisimme voineet katsella yhdessä.. Nyt se toteutui Marjan kanssa – 21 vuoden jälkeen.