Perjantai 7.3.08

Kansallisen taiteen linja jatkuu vankkumattomana: Gallen-Kallelan museon juhlanäyttelyn avajaiset Tarvaspäässä, siellähän on aina mukava käydä, vaikka itse näyttely ei taida paljon uutta eslle tuodakaan, silti jotain Gallenin elämän ja perhepiirin detaljeja. Matti Vanhanen ehti avaamaan monilta kiireiltään ja mukavasti puhuikin. Onnittelin pääministeriä tasapelistä käräjäoikeudessa, ja iloisena Matti uskoi voittavansa toisen erän. Kyllähän tämäkin tohina on korkealle noteerattu mediassa, en uskoisi jupakan muuten ihmisiä enää kiinnostavan. Tämähän on toimittajien strategia: itse he nostavat ja itse he sitten päivittelevät että nouseepa taas esiin etc.

&nbsp Ehkä on hyvä, että rajaa vedetään tässä vaikeassa asiassa. Ei ihme että sananvapaudesta tuomarit ja lautamiehetkin ovat erimielisiä, raja on veteen piirretty siinä mikä loukkaa yksityisyyttä ja mikä ei. Elämäkerran kirjoittajana seuraan tapausta, sillä voi olla merkitystä kustannustoiminnalle vastaisuudessa.

&nbsp Olihan hienoa, että Mike ja Jackie saivat viimein toisensa Aidensfieldissä, vaikka koville otti ja vähän hätäinen oli vihkimyksensä. Kaikki antaa aavistaa mitä sitten tulee tapahtumaan, mutta asiat aikanaan.