Maanantaiaamu 31.3.08

Jukka Kemppinen huomaa sanoa viimein (HS), että tekstiviestien julkaiseminen ilman tekijän suostumusta on tekijänoikeuslain vastaista. Kysymys on tietysti teoreettinen, mahdotonta olisi takavarikoida Hymyn numeroa, vaikka Kemppinen sellaistakin väläyttää. Tähän asti on vallinnut käsitys, että viestit ovat julkista kamaa, jos vain joku kiikuttaa ne lehteen.

Toivon Ilkalle voimia alkavalla piinaviikolla, hillittömän päänkatkaisuvimman yltyessä päivä päivältä.

Viikonloppukin otti vähän voimille, kun vierailimme Porvoon saaristossa Ullan uudessa seurapiirissä, ja hauskaahan oli, mutta työvaihteen löytäminen vaatii taas skarppausta.

Samaan aikaan F.E. Sillanpään Seuran vuosikokous päätti myydä Rauhamäen yksityiselle, eikä tarjous ole ollenkaan huono, joten olkaamme tyytyväiset. Kiinteistöilläkin on aikansa ja tehtävänsä. Säilytin poissaolevana varapuheenjohtajan paikkani, mistä on syytä iloita. Juhlavuosi on sielläkin meneillään.