Vappu

itsessään vierähti rattoisasti ja lämpöisesti; ensin Tarkoilla nostalgisesti menneitä muistellen ja Waltarista (yllättäen) keskustellen, vaikka kai muut keskusteli vähän muustakin. Nautittiin Hannan tarjoilemaa loistavaa ruokaa ja viiniä hillitysti. Pekka on syksyllä diktaattori ja tekee lisäksi Lehtosen, mutta ehdinpä tällä Waltarilla alta pois, kun otan vielä kiivaan loppukierroksen.

&nbsp Jatkettiin aamulla reippaasti kuohuviini kassissa Ullanlinnalle, missä YL komeassa vedossa ja muutenkinn tunnelmaa, Retuperää olen aina suosinut. Teija oli mukana vielä Marjan brunssilla meillä ja Aino ja Heidi saapuivat, mikä ilo: Aino jättänyt gradun tiedekuntaan. Siispä juhlittiin vielä illan suussa, jolloin Eeva-Liisa tuli teatterilaisten bileistä ja ehtipä Almakin ennen yötä käymään, sama opinnollinen into on vallannut muutkin jälkeläiseni. Riemullista, kivet vierivät sydämeltä.