Tiistai 20.5.08

Vaalirahoitussotku on todellinen sotku. Kuinka tällainen vyyhti yhtäkkiä ja sattuman kautta alkaa purkautua? Vai onko jotain muuta takana. Kuinka kansanedustaja tai ministeri voi olla selvillä hoitamistaan asioista, ellei ole kiinnostunut edes omista vaalirahoistaan? Elävätkö he kuin entisajan aateliset, joiden ei tarvinnut huolehtia tulonlähteistä.

&nbsp Paras ehdotus on se, että kansanedustajan takkiin liimataan sponsorien tarrat kuten urheilijoille. Tällöin ainakin näkyvyys turvattaisiin kaikkien osapuolten kannalta.

&nbsp Teräsbetoni on reipas ryhmä ja pääsi ansaitusti jatkoon. Mutta kuinka näin miesiskuinen esitys saa rankaisematta edustaa naistietoista maatamme? Loordilla oli sentään joku nainenkin maskin takana. Mitähän heille nykyään kuuluu.

&nbsp Ja Vesa Keskisen bisneksistä olen huolissani, kun poikaa ei ole kuukausiin näkynyt lööpeissä; Sukari ja Kakkonen vieneet paalupaikat. Herää kysymys, kuinka liikemiesjohtoista politiikka nykyään on. Vastikkeetonta rahaa tuskin kukaan kylvää.