Tiistai 3.6.08

Rattoisa juttuhetki Matti Kuuselan kanssa Elitessä. Matti kirjoittaa Aamulehteen verrattomia juttuja milloin mistäkin maailman kolkasta, ja totta kai mies tuntee hyvin Waltarinkin. Neljä päivänlaskua on yhteinen suosikkimme, muitakin jouduin luettelemaan, mikä on vaikeaa. Vähän hankala puhua kirjasta, joka on vielä tulisesti tekeillä. Ehkä syksyllä saan etäisyyttä. Matti on uskollisia Vammalan kävijöitä, hei Vanhan kirjallisuuden päiviin on enää runsaat kolme viikkoa!

&nbsp Sitten kotiin ja koneen ääreen. Toisella korvalla kuuntelen ämyreistä, kuinka toista Mattia grillataan vaalirahoituksesta ja Korhonen, aikamme Korsimo, näyttä hänkin joutuvan ahtaalle. Uskon sittenkin siihen, että nämä rahamarkkinat ovat aika siistejä verrattuna kuinka Korsimo ennen vanhaan kahmi ja kiristi rahaa Kekkosen taakse. Taisi sitä virrata maan rajojen takaakin. Nyt vaan jaksetaan vainota poliitikkoja ja rahamiehiä, oikeinhan se on, vaikka saa jo koomiset ja osin hysteeeriset mittasuhteet. Nykyajan näytelmä. Tempora mutantur et nos mutamur in illis.