Johanneksena 08

Juhannus takana, kosteaa ja hilpeää. Kokko roihusi vaikka likomärkänä. Lenkkeiltiin raesateessa , soudeltiin saunaan vuotavalla veneellä. Huippukohtana lasteni järjestämät juhlat Tampereella maisterispaperiensa kunniaksi. Olipas liikuttavaa ja kohottavaa. Tähän on sentään tultu, kuiskasin äidilleen kielojen peittämällä haudalla.

&nbsp Helsingissä sataa, miten viihdyttävää. Loistava sisätyöilma, jatkan askartelua. Käyn kirjastossa ja näen, että Matti Kuuselan juttu onkin jo Aamulehdessä. Oikein hyvä, vain pari nimilipsahdusta: tietysti Jorma Kaimio, luokkakaveri, ja sopimuksen tein Touko Siltalan kanssa. Jotta näiltä toimittaja säästyisi, pitäisi sittenkin aina tarkistaa. Mutta miehekkään jutun teki Matti.

&nbsp Illalla mainio elokuva Topralli, täysin järkivapaa sekoilu, esikuvana Godard, puuttui vain ranskalaisen äly ja taito. Katrin debyytti näyttelijänä hyvä ja ilmeikäs, ainoa joka teki työtä tosissaan kuten aina. Lupaava kyky nuorena. Nyt on vain jäätävä odottamaan jatkoa hienosti alkaneelle elokuvauralle.