Sunnuntai 7.9.08

Pitkä viikonloppu maalla, henkeä vetämässä.

&nbsp Savusaunan ensimmäiset vankat hirsikerrat tuottavat suurimman ilon. Siitä se nousee. Kirvesmies tekee hyvää jälkeä, tässä ei hätäillä. Saan tärkeää kiuasinformaatiota Savusauna-klubin räppänämestarilta. Täällä riittää alan taitureita.

&nbsp Toinen kohokohta: Erik Gustavsonin elokuva Sähköttäjän rakkaus Hamsunin romaanin mukaan (Telegrafisten) oikullinen, oivallinen, nautittava – pitäisi taas lukea Hamsunia, hänen hermovireisiä lauseitaan ja henkilöitään.

&nbsp Marja katsoi tanssikilpailuja silmät killellään, minä luen vanhaa sotakirjallisuutta, tietyssä tarkoituksessa. Muuten vaan kunnostellaan sitä sun tätä. Vettäkin tuli roimasti vielä perjantaina, etelässä on kuulemma ihan kaunista.

&nbsp Ai niin, Sarah Palin rävähti täälläkin, vähän niin kuin Annamari Sipilä Hesarissa kirjoittaa: tuo ainakin väriä ja vauhtia, meillä ei kukaan mimmi rohkenisi tällaiseksi poliitikoksi. Heti oli harjoitukset tuollakin Honkalan ampumaradalla enkä päässyt sen takamaastoon sieneen, mutta karvarouskuja löytyi silti sangollinen suolasieniksi.