Tiistai 3.2.09

Kiva keksintö tämä kanavien vaihto. Saatiin kansalaisille vähän ylimääräistä aivojumppaa ja käsityötä. Siitä kiitettävä Ylen herroja.

Mekin jumppasimme aikamme ja räpläsimme kaikkia kapuloita ja lehteilimme ohjekirjaa (ensin väärää) kunnes kaikki jumittui Menuun, mistä ei päässyt edes pois. Painelin nappuloita idioottimaisessa noidankehässä epätoivon partaalla. Uskoimme jo että tällä televisiolla ei enää katsella mitään. Sitä ennen Teema vilahti sentään näkyviin jossakin kanavalla 319.

Vasta kun Marja neuvoi rauhassa odottamaan, että tehdasvalinta ja kanavahaku saavat rullata loppuun saakka, kanavat ihmeeksemme loksahtivatkin uusille paikoilleen. Yksinkertaista kun onnestaa.

Toivottavasti keksitte pian taas uutta digivoimisteltavaa, muuten tv:n katselu käy liian helpoksi. Kun nyt sai maksutta selata kaikkia viittäsataa kanavaa – voi mikään turhuuden tulviva kukinto. Ei tulisi mieleen jokapäiväisesti tarvita. Tyydyimme surumielin seuraamaan Mariannen ja sisarensa epäonnea kosijoiden kaikotessa Jane Austeniin perustuvassa sarjassa Järki ja tunteet.