Sunnuntai 29.3.09

Täysi lepo reporankana sängyn pohjilla tuo kohtalaisen lukusaaliin: yksi Maigret-dekkari ja John Miltonin Kadotettu paratiisi, Yrjö Jylhän suuri suomennos, tulivat selällään selvitetyiksi. Ulkona himmeän lauha seisahtanut kevätpäivä. Illalla vielä pari elokuvaa: Capran Mr Deeds tulee kaupunkiin ja Forest Gump; kummassakin viattomuus ylittää ympäristön moraaliset mittasuhteet. Vähän tanssin jytke taas häiritsi hyviä leffoja (lyhensi kummastakin päästä, kun täällä maalla on suht alkeellinen nauhoitusmahdollisuus).

Tänään meidän piti olla Karstulassa katsomassa sikäläistä Nurkka-teatterin Elokuuta, jota on kehuttu (josko olisi parempi kuin taannoin täällä) ja Jaskan ja Pirjon uutta asumusta helssaamassa, mutta näin vain jäätiin petiin. Ajomatka olisi ylittänyt vähentyneet voimavarat. Kunto kohenee hitaasti.