Tiistai 2.6.09

Jo toinen päivä kesäkuuta. Suvi etenee huimaa vauhtia.

Savusauna niin hyvin kuin valmis, pientä viimeistelyä vaille. Jotenkin tämä täyttää ajatukseni. Timo Kivimäen nerokas pohjaratkaisu saunan ja tuvan suhteen näyttää etunsa, samoin Timo Merosen täydellinen hirsityö. Ihailtava on tekomiesten taitoa, molemmat Timot tämän alan taitureita. Meronen löytää nopean ratkaisun pulmaan kuin pulmaan ja toteuttaa sen käden käänteessä. Vielä tietysti itse kiuas ja löyly kokeilematta, eipä nuolaista.

Aggregaatti kannettiin joka tapauksessa miehissä autoon ja niin poistui nykyaika savusaunalta, uutta voimanlähdettä ei tule paitsi tuli ja saunan henki.

Laituria ryhdyttiin heti suunnittelemaan ja portaita alas rantaan. Pusaamista riittää. Mutta eräs unelma lähenee täyttymystään. Minulle riittää ylellisyydeksi yksi sauna, en tarvitse seitsemää kuten Arto, kovan onnen kirjailija.