Torstai 27.8.09

Do you still need me, when I’m sixty-four..?

Vastaus taannoiseen Beatles-viisuun alkaa häämöttää. Tämä ikä tuntuu tähän asti parhaalta, kumma kyllä.

Anja Snellman ilahdutti aamulla ottamalla kipakasti mediakyökissä kantaa Halla-ahon käräjiin ja sananvapauteen. Myös ex-siippansa Saska kirjoitti Hesarissa samasta asiasta. Kyllä täällä sentään hereillä ollaan, hyvä niin.

Aamulla puitiin Vepan baarissa sivistysjohtajan valintaa, joka lähestyy. Siellä on yksi kova hakija, saa nähdä onko samaa itsestään selvää kykyä valita kuin oli kunnanjohtajan kohdalla.

Illalla meillä oli miesten sauna Ylivakerin Taunon ja Laurin ja poikani Vilhon kanssa, hiukan sahtia ja makkaraa ja paljon puhetta poikien asioista. Ville tuntee yhteiskuntaa ihmeen paljon, sitähän paikallislehdessä oppii jos mitä. Ja Lauri on virtuoosi traktorien moottorien suunnittelussa. Viisastuin minäkin.

Puinnit hyvässä vauhdissa, kypsä elokuu jatkuu ja kantaa satoa.