Torstai 10.9.09

Huvittavaa että kun jonotan verikokeeseen Punavuoren terveyskeskuksessa, viereen osuu Anu Kaipainen ja taasen saan lisää aineistoa Pieksämäeltä, Ailasta ja Lauri Viidasta. Anu kävi siellä koulua Ailan vanhempien ja Helvi Juvosen oppilaana, joutui jopa Viidan yksityiseen runousoppiin, mistä kuulin kaikenlaista hurjaa ja hupaisaa. Joskus tulee sellainen tunne, että mihin vain kääntyy, uusi kirja kävelee aineistona vastaan.

Vesankin tapasin, oli poika jättänyt oman Jylhä-lunttansa tarkastettuna Otavaan. Mikäs tässä, loppu häämöttää aina vain lähempänä.

Ja sitten körötellen Kyröön, missä huiskautettiin läpi Sillanpään Seuran johtokunnan kokous ja mietittiin taas kerran, monennenko, sitä ikuisuuskysymystä: Myllykolun ja Töllinmäen kunnostusta ja teatterinkin tilaa.

Marja täällä vähän sairastaa, muuten on kaikki kohdallaan. Saksa voitti naisten mestaruuden, mimmit pelaavat kieltämättä kauniimpaa futista kuin miehet.