Torstai 24.9.09

Kun nyt halutaan pääministerin eroa, halutaanko tilalle Mauri Pekkarinen. Miten hallituksen toiminta paranisi? Kun Jäätteenmäki haluttiin aikanaan luottamuksen puutteessa ulos, tilalle saatiin juuri tämä Vanhanen.

Kun halutaan uusia vaaleja, halutaanko siis lähettää edustajat ja ehdokkaat taas kentälle keräämään vaalirahaa ja antamaan katteettomia lupauksia. Miten se parantaisi maan taloudellista tai henkistä tilannetta?

Moraalinen suuttumus on luonnollista, mutta ei johda aina asioiden kannalta parempaan – päinvastoin voidaan mennä ojasta allikkoon.

A-talkia katsellessa uumoilin, että nyt kyllä Timo Soinia ottaa pattiin. Mies kyhjöttää tyhjän panttina Brysselissä, kun hän nyt voisi remeltää eduskunnassa kaikin voimin vanhoja puolueita vastaan. Taktikko voi joskus sortua omaan näppäryyteensä.

Kirjoitan koko päivän kahdeksasta viiteen pienin tauoin. Kun pystyy vielä tällaiseen täysin häiriintymättömään työpäivään, tulee ihmeen onnelliseksi.