Tiistai 17.11.09

Kakkosen keskustelu mediasta ja vallasta yksi parhaita tällaisia joukkomittelöitä, jotka yleensä ovat menneet päällehuutamiseksi. Pysyi hyvin asiassa, eteni ja säilytti kiinnostavuutensa. Puheenjohtajat erinomaisia, eivät hyökänneet tai liikaa hallinneet. Jäi monipuolinen kuva, fiksua maltillista väkeä puhumassa, veteraanit Uimonen ja Ervasti selkeyttivät parhaiten, Norrback oli hauskan kärkäs median haastaja, Arja Alho kummassakin leirissä kovin eloisa. Mikään mielipide ei yltynyt ylivertaiseksi. Katsojien viestit tavanomaisen aggressiivisia, useammin sittenkin mediaa kuin poliitikkoja kohtaan.

Onhan tämä jo vanhan jauhamista, mutta aihe ei jätä meitä rauhaan, se ainakin on varmaa. Minuakin kohteliaasti kysyttiin mukaan, kiitän kun en mennyt, nämä olivat parempia. Finlandia-ehdokkaista on kyselty radioon ja lehteen mielipidettä, keskustelu kiehuu, vakavasti tämä karuselli edelleen meillä otetaan. Annas nyt kun mä ehdin vähän enemmän lukeakin näitä…

Päivällä istuttiin Valtioneuvoston linnassa valtiosihteeri Risto Volasen huoneessa kiintoisassa palaverissa, jonka tuloksista aikanaan sitten enemmän.