Keskiviikko 24.2.10

Monenlaista tapahtumaa Tampereella.

Vesa tuli junalla (ihan ajassa!) yliopistolle luennoimaan Jylhästä sarjaan Taide ja taudit, minä kävin siellä viime syksynä. Kiintoisa pitkään jatkunut sarja, jota Juhani Niemi ja Amos Pasternak vetävät. Ehdimme tavata pikipäin Vesan kanssa, kun oli paineltava Vapriikkiin ihmettelemään karhumyytin moninaisia ilmenemismuotoja. Juha Pentikäinen on taas koonnut kovan näyttelyn. Täytetyt kontiot lähes pelästyttivät, italialainen noitarumpu ihastutti.

Jatkettiin Juhan syntymäpäivillä yläkerrassa ja lopulta pitkissä pöydissä alhaalla, paljon puheita ja familiääriä tunnelmaa. Juha vakuutti kymmenen kertaa olevansa onnellinen mies, joten uskottava oli. Marja säteili emäntänä, siis hänen Marjansa.

Ehdittiin vielä kotiin katsomaan kuinka Suomi tippui viidenneksi miesten viestissä.