Keskiviikko 19.5.10

Paluulento sujui jo ihan kivuttomasti Oulusta.

Jatkettu täällä Kari Häkämiehen kanssa rennon kirjallisuusseminaarin järjestämistä loppukesällä. Kuultu samalla Karin pohdintaa kuntatilanteesta maanantaisen valtuuston jälkeen. Kuinka kauan Hämeenkyrö kestää itsenäisenä? Näyttää siltä, että ne jotka vakaumuksellisimmin itsenäisyyttä puolustavat, vastustavat samalla kiivaimmin niitä taloudellisia toimia (leikkauksia, koulujen lakkauttamisia jne.) joita itsenäisenä sinnittely sitten edellyttää. Seuraamme tilannetta.

Aamulehti kehaisee Hämeenkyrön osoittaneen isännän otteita ja hiukan ilkkuu kunnanjohtajan tappiota. Eipä Kari tuntunut raskaasti ottavan, vaan puolusti mielestään toiseksi parasta ratkaisua, joka tulikin.

Aloiteltava verkalleen pihatöitä, toiset jo täydessä vauhdissa. Ihmeellinen helisevä suvi, Alman tuomi puhjennut kukkaan matkapäiväni aikana.