Vanha Juhannus 24.6.10

– nimipäivänikin

Touko Siltalan kanssa puheltiin vielä mukavia radiossa aamulla, mutta nyt ei jaksa enää edes kustannuspolitiikasta kiivailla. Mehän oltiin sitä paitsi melko samaa mieltä kaikesta, ja varsinkin Toukon kirjasuositus meni lopuksi ihan nappiin.

Samalla Tampereen reissulla kävin Tammelan torilla ja kauppahallissa hankinnoilla, kiva oli kierrellä näissä harvemmin käydyissä paikoissa. Eeva-Liisa tupsahti Helsingin junasta asemalle ja ajeltiin tänne suven syliin. Juhannus saa alkaa.

Jos Hesari kysyisi minulta onnellisinta harrastustani, kuvailisin savusaunan lämmitystä. Siinä jos missä ajatus lepää ja hetki seisahtelee. Savun tuoksu, tulen lekutus, lintuin laulelu, järven liplatus, päivän paistelu. Mitään enempää en nyt osaa elämältä pyytää.

Hyväksyimme senkin, että Italia sai pakata laukkunsa kotimatkalle, niin katkeraa kuin se makaroonipojille näytti olevankin. Juhannuksena on pidettävä vähän pelitaukoa, muuten jalkapallo alkaa vilistää silmissä päivin öin.

Joten enpä osaa muuta enää tähän nakuttaa kuin että: OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA kaikille osallisille, kannustajille ja arvostelijoillekin. Nautitaan Suomen suvesta.