Lauantai 28.8.10

Valtavasti päällekkäisyyksiä joskus. Tänään on Petterin dokumentti Mikko Niskasesta, jossa minäkin jotain muistelen, Bio Rexin näytännössä. Odotettava kärsivällisesti joulukuulle, jolloin se tulee telkkarista. Lisäksi on Työväen kirjallisuuspäivä Vapriikissa ja VPK:n kesäjuhla Kyröskoskella. Alkuaan piti lähteä Marjan siskon Sirkun ja Riston mukana venetsialaiselle purjehdukselle. Suomi-Ruotsi maaottelu jatkuu Helsingissä.

Mitä tekee P. Rajala: lämmittelee kaikessa rauhassa savusaunaa koleahkossa säässä. Tulikin äijäsauna: tukimies Tauno täyttää vuosia tänään, Marjan veli Artsi ensi kuussa. Töristiin pimenevässä illassa kynttiläin valossa olutta ja makkaraa nauttien semmoisia kuin nyt äijät törisevät: urheilusta, politiikasta, sairauksista. Ollaankohan me tulossa vanhoiksi? Kieltäydyn ajatuksesta. Vesi oli jo viileää, silti uitiin. Suomi voitti maaottelun paitsi naiset. ärsyttää joskus, kun urheilijoista on tehty taiteilijoita esittelyineen, kumarruksineen ja muine keekoiluineen. Maskotit hiiteen! Olisiko Voitto Hellsten voinut maalata siniristilipun poskeensa?