Keskiviikko 6.10.10

Mietittiin Bottalla mitä Vanhan kirjallisuuden päiville Sastamalassa pitäisi tehdä. Tai ei oikeastaan mietitty, pidettiin hallituksen kokous ja vuosikokous. Olin näissä ensimmäistä kertaa. Vahvoissa rutiineissa edettiin. Jäsenmaksua sentään nostettiin, rahan tarve on ilmeinen. Kunpa joku reipas ryhtyisi haalimaan rikkaita sponsoreita. Hallitus ei vaikuttanut siihen erityisen innokkaalta. Siltä kuitenkin tuntuu, että päivät – niin hyvin kuin ne viime kesänä taas menivätkin – kaipaa enemmän järjestävää liikkumatilaa ja uudistavia ideoita kuten kaikki pitkäikäiset kesätapahtumat.

Ensi kesä – teemana Rikos – on kuitenkin jo hyvin hahmollaan ja huomattavasti entisiä suunnitelmia aikaisemmassa. Tältä alustalta on hyvä takoa, mutta pitemmällä tähtäyksellä tarvitaan uutta puhtia.