Lauantai 15.1.11

Talven selkä alkaa taittua. Säteilevä päivä, lenkkeiltiin Kaivarissa, lämmiteltiin lohisopalla Uunisaaressa. Väkeä liikkeellä, Klingekin arvokkaana. Käveltiin jäällä. Harmi että sukset edelleen maalla.

Yrjönkadun uimahallissakin vilkasta, saunoin ja uin ja vesijuoksin pitkän kaavan mukaan. Nautinnollisia saluunoita kuten myös K50-disco Königissä, siellä me ikäjuhlijat irrottelimme lihaksia innokkaasti, hyvä välitön tunnelma.

Olipa liikunnallinen päivä. Työ koneen yli kumartuneena vaatii vastapainonsa.

Turun kulttuurivuosi avattiin hillittömin tulilieskoin ja symbolisin spektaakkelein Auran rannoilla. Emme ihan päässeet tv:n äärellä selvyyteen, mistä kuvaelmassa oli kaikkiaan kysymys, mutta lohduksemme Alma ja Sallakin jotka sentään seikkailivat paikan päällä yleisömassan keskellä, pitivät show’ta sekavana ja ylimitoitettuna, tulipiirroksia sinänsä upeina. Mutta huomiota kertyi ja rahaa räjähti taivaalle, joten kulttuuri kukoistakoon edelleen Suomen Turussa. (Eikö siellä kotimaisia tekijöitä olisi löytynyt ja vähän vähempäänkin voitu tyytyä, mutta näyttävyys ennen kaikkea, ja näin brändi kirjoitettiin mustalle pakkastaivaalle. Kuorojen esitys oli kaunis.)