Keskiviikko 19.1.11

Kun tulin katselleeksi Teeman uusintaa kirjakeskustelusta Tallinnassa, olikin kiintoisaa kuulla Maimu Bergin ja sen toisen kaverin kannanottoja Sofi Oksasen Puhdistukseen, kun kirja oli vasta käsikirjoitusnippuna heidän pöydällään. Hyvin olivat jo jyvällä mitä tuleman piti. Muutenkin kiva pistäytyminen naapurissa, niitä soisi jatkettavan tiheämmin tänä kulttuuripääkaupungin vuotena.

Itse pistäydyin Louhelan kirkossa Myyrmäen kupeella puhumassa vielä Ailan kirjasta ja elämäkerroista kansallisille veteraaneille. Vaikutuksen teki Juha Leiviskän suunnittelema avara ja valoisa kirkkosali, mutta tilaisuus oli tietysti siinä naapurihuoneessa, kuulijoita laskivat 102. Joku väitti siellä yleisöennätykseksi.

Presidenttimme tarkasti Afganistanin turvajoukot vähemmän sotilaallisen oloisena ylijäämävormussaan. Vhdyttävä ja ikuinen miete!