Torstai 24.2.11

Sitkeä jälkiflunssa hellittää hitaasti. Eilen olisin käynyt Jyväskylässä katsastamassa yhden monologin nykyvaihetta, kirjoitin Kuokkalan patruunan Julius Johnsonin ja Joel Lehtosen kohtaamisesta, mutta näkeepä tuon myöhemminkin. Kunto Ojansivu sitä esittää.

&nbsp Tänään silti käväistävä tuossa Töölössä Mika Waltari -seuran tilaisuudessa todistamassa sattumuksista, jotka jäivät pois Unio Mysticasta. Sekä muutamista virheistä ja korjauksista, kun nyt tehdään pokkaripainosta. Ei mitään kovin merkittävää. Leena Laakso esitti kavalkadin Mikan kansikuvista ja muusta hauskasta. Ihmeen paljon väkeä painelee paikalle näillä pakkasilla.

&nbsp Tapasin Pultsi Karilan, josta on tullut Rööperin kundi. Istuttiin hetkonen Punavuoren Ahvenessa. Puhuttiin kas kummaa Afrikan tapahtumista. Mutta matkavalmistelut jatkuvat, ei auta viivytellä. Tässä on pientä lähdön jännitystä jo. Ahon jäljille Ranskaan. Kirja on kertaalleen kirjoitettu, nyt hiottava se kuntoon.