Kalevalanpäivä 2011

Meni kyllä vähemmän kalevalaisesti. Valtavaa ajelua Ranskan pittoreskeilla pikkuteillä. Monta kylää tutkittu, viimein päästy Maintenoniin ja Villa Linnaan. Mikäs täällä, hauska talo. Krookukset kukkivat naapuritontilla; laulurastas lurittaa ranskaksi, punarinta kilvan helkyttää. Muuten vielä vilpoisaa.

&nbsp Yritin pistää pienen jutun Hesariin Heikkilä-tapauksesta, mutta ei Saska sitä nyt lehteen laita. Asia riittävän selvä ja vähäinen muutenkin. Pekonenhan voisi vähän valottaa omaa lähdettään. Jokaista tietoa on mahdoton tarkistaa. Kun käytän Antti J. Ahon rikasta elämäkertaa Juhani Ahosta, milläs tarkistat hänen saamansa haastattelut? Joitain vertailuja voi aina tehdä. Oma päättely on paras lähdekritiikki. Esitin viimeksi tuolla oman arveluni Heikkilän henkilösuhteista. Ailahan voisi tietää jotain, mutta en mä nyt hänelle täältä soita.

&nbsp Nautitaan elosta Ranskan keväässä ilman turhia murheita. Valtavia uutisia sinkoilee Suomesta: Heikkinen on voittanut maailmanmestaruuden ja Katri esiintynyt uuden poikaystävän kanssa. Mitä vielä tapahtunee.