Tiistai 19.7.11

Saaran päivää vietettiin perinteisesti Törmällä valtaisan mansikkatäytekakun, kahvin, kuohun ja punssin hellyttävässä hyväilyssä. Aamun parvekkeella oli kuulemma lukonkorjaaja (?), joten eipä näkynyt tätiä seurassamme. Päihitin hyvällä onnella tietomies Artsin Iltsikan kysymyksissä, mikä hiukan hyvitti heikkoa menestystäni rankkarikisassa, jossa pidän perää. Japanin naiset voittivat mestaruuden rankkareilla!

Marjan johtama yhteisjumppa meidän pihassa on kesän paras innovaatio, osallistujia toistakymmentä, ohjelma mainio, vanhat iskelmät panevat meidät taivuttamaan, vääntämään, hyppimään ja heilumaan. Joukon paine estää lintsaamasta. Jo muutaman kerran jälkeen huomaan vatsalihasten vahvistuneen.

Terapiassa on vuorossa näyttelijän neuropohjainen ongelma, joka voisi kiinnostaa myös Eeva-Liisaa, joka on tulossa tänne huomenna. Vettä putosi illalla suoraa soittoa. Huomenna tiettävästi taas poutautuu.