Lauantai 20.8.11

Janajevin juntan kömmähtänyttä vallankaappausta muistellaan. Hyvin se palaa vielä omaankin mieleen. Tuntui että lähimaailma tärähteli täysin arvaamattomasti. Hotakaisen uusi kirja saa myönteisen, mutta lievästi pettyneen vastaanoton. Kuisma Korhonen osaa Hesarissa kertoa mitä kirjassa on. Toisaalta kun sitä hyvin esitellään ja kirjailija itse puhuu siitä pian eri kanavilla, tuntuu kuin olisi jo lukenut pääasiat.

Sienessä, saunassa ja niin pois päin. Syötiin järvestä noussut kuha, mutta kalastus vielä heikkoa.

Saunaa lämmittäessä on lahja, kun radiosta tulee hyvä ohjelma. Sellainen oli Teivas Oksalan levyjuttu iltapäivällä, rikkaasti Teivas valaisee musiikkinsa taustoja ja pitää miehuullisesti latinaa esillä. Myös laululyriikan toivekonsertti jatkoi tunnelmaa saunomisen jälkeen kamarissa.