Maanantai 9.1.12

Täysikuu tervehtii aamulla postin hakijaa. Tästä kolme kuun kautta olkoon uusi työkausi. Valmista saisi olla kevätpäivän tasausta seuraavan täysikuun aikaan, josta lasketaan pääsiäinen. Vähimmäismäärä, kolme liuskaa, tänään kirjoitettu.

Sari Essayah on kaunis ja tyylikäs presidenttiehdokas. Tekisi mieli kannattaa häntä. On nopea kävelijä ja vastaa hillitysti. Ainoa ehdokkaista, jonka maahanmuuttajaisä on hylännyt. Kansainvälistä näkemystä löytyy. Puolustaa urheasti vakaumustaan.

Paavo Lipponen vasta vakuuttava ehdokas on. Esiintyi tyynesti ja horjumatta, vaikka kaikki painavat: Aamulehti, Suomen Kuvalehti ja Hermunen. Asiaosaamista on vaikka muille jakaa. Olisiko kannatettava Lipposta, hän on varma. Ei mene kaikkiin narutuksiin. Näyttöä löytyy.

Kumpikin päivän ehdokkaista suorastaan kilpaili kristillisen vakaumuksen aitoudella. Sari ja Paavo ovat pelastetut, on suora suhde Jumalaan ja Paavolla vielä omaan pappiin. Molemmilla kova kunto. Ei näistä ehdokkaat enää paljon parane.

Miten hauskaa, että pitkästä aikaa kohtasimme Alcantaran rakastettavan perheen. Pariskunnat seikkailivat Gran Canarialla hupaisin ja traagisin tuloksin. Alkoi tehdä mieli heti etelään, mutta tästä talvesta on nyt nautittava kun se viimein saatiin. Pienempi hiihtolenkki tehty, laituri oikaistu.

Iltakävelyllä ei kuuta enää näkynyt.