Maanantai 23.1.12

Hautautuneena hankien keskelle. Juuri pääsin kahlaamaan ulkorapuille. Reipasta lumentuloa Pirkanmaalla. Huomenna lumitöitä.

Vaalien jälkipyykkiä. Nyt vasta Haaviston joukot innostuvatkin. Puheltiin poikani kanssa Tampereella Napoli-pizzeriassa aiheista ennen kuin jatkoin Kyröön. Saan tuntumaa mitä nuorten päissä liikkuu, lisäksi hyviä vinkkejä keskusteluihin ja haastatteluihin, kun olen kankea liikkumaan netissä.

Uskottava kuitenkin, että Niinistön etumatka kestää kovankin rynnistyksen. Halonen näytti virnuilevan uutisissa siihen malliin, että ääni menee Haavistolle. Tuskin olisi vahva suositus. Globaali pehmoilu presidentin perintönä jatkuisi. Niinistö toisi muutoksen, uutta jämäkkyyttä.

Jatkakoot loputtomia keskusteluja, mä käärin hihani ja ryhdyn yläkerrassa omiin töihin. Onhan työ Niinistön vaalislogan.