Torstai 26.1.12

Ei suurta huolta vaalista enää, eiköhän kaikki ole jo sanottu. Tellervo Koiviston kanssa samaa mieltä, että näihin alkaa kyllästyä. Mutta hyvä oli huomata, että Niinistö terästyy, alkaa ottaa tosissaan. Ennakkosuosikki saattoi vähän passata alkukierroksia. Tätähän eivät tiukat dosentit ja kommentaattorit ota huomioon. On eri asia olla haastajana kuin suosikkina.

Onko pakko muuten riidellä ja ottaa eroja, jollei niitä erityisesti ole? Nyt elämme niin yliherkässä korrektisuusyhteiskunnassa, että on kaikki syy kaihtaa irtiottoja. Niistä tulee vaan lunta tupaan. Ihmiset eivät enää kestä suoraa, pelkistettyä, kärjistettyä puhetta. Ne puretaan nimettömästi nettiin, kun julkinen kenttä on pakko pitää puhtaana. Väittele siinä sitten kieli keskellä suuta jotain sanallista nyrkkeilymatsia.

Miksi muuten toimittajilla on aina kiire hoppuilla aiheesta toiseen? Tämä toimittaja Skön voisi keksiä jo muun ylimenon kuin