Maanantai 30.1.12

Aamulla Eeva-Liisa ja Heidi vilkkaina tv:ssä, Vapautuneempia kuin perjantaina radiossa. Ehkä silloin hämääntyivät toimittajan ylevistä Haavikko-sitaateista.

Matkustuspäivä. Illalla katson läpi esityksen vainajan omaisten kanssa Kaupunginteatterissa, Ilahdun monella tavoin, siitäkin että yleisö nappaa hereästi esityksen melko hienovireisen komiikan. Näyttelijät kerrassaan ihailtavia! Joitain kohtauksia kohennettu. Lupaava tunnelma, ei syytä vielä mihinkään murheeseen. Kerätään rohkeutta torstain ensi-iltaan.

Vaali etenee omalla painollaan. Uskon Niinistön etumatkan kestävän, tuskin sitä tukikonsertit tai muut sosiaalipippalot enää horjuttavat. Haavisto-liike kiehuu etelän kaupungeissa, kansa äänestää oman päänsä mukaan. Kipakka pakkanen säestää tapahtumarikasta viikkoa.