Tiistai 7.2.12

Arvosteluja tippuu enemmänkin. Hufvudstadsbladetissa ja Uutispäivä Demarissa laajahkot, paneutuneet, viileän kriittiset, silti arvostavat arviot. Sellaisia lukee mielellään. Sylvi ja Anita on otettu todesta, tehty mietittyjä analyysejä, vaikkei kaikkiin yhtyisi. Maakunnissa (Turku, Ilkka) näkyy asenne selvemmin läpi. Aamulehteä vielä odottelen.

Valtiopäivät avattiin. Heinäluoma yllätti hyvällä puheella, viljeli jopa kirjallista ja raamatullista sitaattia, sillä lailla. Halosen kohdalla aina kummastuttaa, miksei hän kohdista vaan lukee lopottaa suoraan paperista. Ajatukset entisiä, hyvin toistettuja.

Muuten kokonainen arkistopäivä. Vanhassa kunnon Savannassa on korealainen ruokala, enpä taida käydä toiseen kertaan. Televisio piti otteessa koko illan. Tallenteilta kelattu pari viimeisintä Francoa, taas ollaan ajan tasalla. Tosiaan Alcantaran perheen pienessä kirjastossa on Carloksen mukaan