Torstai 23.2.12

Jyrkästi vastakkaisia uutisia.

Aamulla iloitsemme Ruotsin kruununperillisen syntymästä, tyylikkäästi Daniel taas hoiti tiedotustilaisuuden. Heja Sverige!

Iltapäivällä luuhahtaa Harrin välittämänä surunviesti: isänsä, vanha koulukaverini Jaska on aivan yllättäen poistunut joukosta. Tämmöinen jysäyttää, kun läheinen ikätoveri lähtee. Vielä viime kesänä meillä hilpeästi saunottiin ja seilattiin saunarannasta Siuroon. Eipä enää kuulla Jaskan rauhoittavaa ääntä svengaavassa iltapäivässä perjantaisin. Vaikka arkistosta tietysti löytyy. Monia jazzin sankareita Jaska on ehtinyt muistella jutuissaan. Kunpa kuulisi heidän jammailevan nyt siellä korkeammissa konserttisaleissa.

Lähetin kukkia Pirjolle Karstulaan. Tulihan hiljainen ilta. Muistot kulkevat. Kuinka lujassa on omakaan henki. Toisaalta on komeaa lähteä seisovilta jaloilta, kirkkaalle taivaalle.

Syntymä ja kuolema liittyivät yhteen välähtävin langoin.