Keskiviikko 21.3.12

Nyt on jokaisen kynnelle kykenevän päästävä nokkaisemaan oma siivunsa ministeri Wallinin menettelystä. Kärpäsestä kasvaa kummallinen härkänen. Itse tapaus on melko merkityksetön, tuskin olisi huomattukaan ilman perussuomalaisten kielipoliittista aktiota. Oinosesta tulee merkittävä vaikuttaja, pisti ministerin kiipeliin. Ja kaikki perässä. Opettelisivat toimittajat edes ääntämän Wallinin nimen oikein, uutistelukijat Rönkä ja kumpp. kyllä osaavatkin. Sinänsä Suomen puolustus alkaa olla niin sekavassa tilassa, että nyt jonkun ympärysvallan kannattaisi harkita pientä invaasiota. Täällä vaan sätittäisiin ministeriä Dragsvikin varuskunnan aiheellisen säilyttämisen väärästä menettelytavasta. Hallituskin on kuulemma toimintakyvytön, sanoi Jungner. Vähästä sekin heiluu.

Iltalehdessä oli äskettäin törkeä musta lööppi: Hilkka Ahde humalassa töissä. Ylhäällä pienellä, että tämä oli siis Rädyn väite. Näin ihmisiä leimataan, kaikki muistavat vain lööpin, eivät lähdettä. Näinhän yleensäkin lööppitehtaissa toimitaan.

Täällä Vuokatin kupeella jatkuu loistokelit, kaksi kertaa hiihdetty, saunottu ja uitu. Toulousen tapaus ja pitkittyvä piiritys kauhistuttaa, meidän tytöt olivat siellä juuri joulua viettämässä. Tekee Sarkozy mitä tahansa, sanoo sitä tai tätä, kaikki tulkitaan tässä kosiskeluksi ja vaalikampanjaksi. Ikään kuin todellista huolta kansakunnan tilasta ei voisi ollakaan.