Lauantai 24.3.12

Sotkamosta 550 km, 7,5 tuntia rauhallista ajoa pienin pysähdyksin ja täällä ollaan taas Kyrön tanhuvilla. Tosin Sillanpään Seuran vuosikokous jäi nyt väliin, mutta Jussi Niinenmaa puheenjohtajana klaarasi ilmeisesti sen hyvin ja johtokunta jatkaa ilman muutoksia.

Autossa kuuntelin osan matkaa Kalle Isokallion satiiria Maailmanparantaja (2011), joka huvitti paikoin ihan aidosti. Asiantuntevasti on kuvattu satakuntalaisen kunnan elämää ja varsinkin kunnan innovaatiohankkeen (olemattoman) seikkailua eri rahoitusorganisaatioissa. Nautittavasti Isokallio piruilee EU-yhteishankkeiden kustannuksella. Huovisen seuraajia, yhteiskunnallisesti terävämpi kuin Kyrö tai Paasilinna, joka on jo levossa ja juhlii pian täysiä vuosikymmeniä. Siinäpä humoristit sitten taitavat ollakin, Hotakainen tietysti muistettava.

Omassa saunassa vaihteeksi. Sen jälkeen jaksoin vielä katsoa harvinai