Lankalauantai 2012

Sain kyllä yhden konkeloon kaatuneen kuusen nurin itsekin, mutta kahta järeämpää varten tarvittiin Taunon kokemusta. Hetkessä kävi mieheltä kaatotyö, tuhansia runkoja kukistanut eläessään. Kun ryhdyin lukemaan Koirankynnen leikkaajaa, tässä hyvä taustatuntuma. Taunossa on sekä Kuosmasen että Mannisen otteita, minä joskus tunnen itseni Mertsi Vepsäläiseksi. Mutta hyvin on kaksissa pärjätty. Luja tukimies on tarpeellinen elämän käänteissä.

Loistavat pääsiäissäät jatkuvat. Torilla kieputtiin, saatiin kassi täyteen kalaa, uuden ryhdikkään katiskan ostin myös. Joko alkaisi hauki rannoilla polskia, joskus se kutee jo jään alla. Myös lammasta on varattuna ja kaikkea muuta, mielestäni viikon ruuat kuusihenkiselle perheelle. Mutta kyllä niistä selvä tehdään.

Saunailta ja Faust Covent Gardenista. Siitä on iäisyys, kun siellä istuskelin Lontoon aikoinani.

Kristus alkoi ylösnouseskella, mutta yöllä emme jaksaneet messuta. Odottakoon aamun kirkkaus, aurinko ilosta hyppiköön.