Sunnuntai 10.6.12

Usko Juha Sipilään tuntui nousevan miesten saunassa Auttilassa. Jospa siinä on uusi aikaansaava mies. Tuntee etiikan ja talouden. Mutta mitäs Väyrysellä nyt tehdään? Riittääkö koulutus kiihkeän miehen lopputöiksi.

Samalla pohdittiin mihin kaikki raha oikein katoaa tässä vauraassa maassa. Viisaat selittivät, että julkiseen hallintoon, joka kasvaa ja nielee yhä enemmän. Uskotaan toistaiseksi. Kohta sitä virtailee lisää Välimeren rannoille.

Ei näet oikein päähän mahdu (sen paremmin kuin Timo Soinin) miksi meidän täältä pienestä pohjolasta on tuettava Espanjan vanhaa mahtavaa kuningaskuntaa, suuren armadan, löytöretkien, riiston ja turismin emämaata. Tässä voi kulkea kansan kärsivällisyyden raja, vaikka se hyvin venyvä onkin.

EM-peleihin on päästy vasta pintapuolisesti, kun oli tätä oopperaa ja muuta kohinaa. Meillä on veikkaukset päällä omalla futisporukalla, kohta tiivistettävä seurantaa.

Talossa on hulinaa, vieraita, lapsia ja kaikenlaista, joten tiivistän raporttini hiljalleen lämpenevästä Hämeenkyröstä tähän.