Juhannusaattona 2012

Säteilevä aamu, mitä se lupaakaan. Ja se eilinen peli, Ronaldon häikäisevä taituruus! Taunon kanssa yhtä jalkaa postilaatikolla, kohta meillä on urkuharmonin siirtotalkoot. Tehdään korkeataiteellinen juhannusaattoehtoo. Kokko jo valmiina komeilee, sauna lämmitysvalmiina. Marjan kanssa pyörähdämme vielä torilla, sitten tulevatkin Sina ja Maila ja aloitamme juhlat. Kokkovieraita virtailee lisää pitkin iltaa.

Kiitollisena ja keventyneenä jätän kevään hommat ja siirryn niin sanoakseni vapaalle, Marjan hyvät varoitukset mielessäni. Sahtia nimittäin on kaksi vankkaa kympin punttua, on nuorta ja vanhempaa, aika jytyä kun vähän maistelin. Varotaan ja nautitaan. Iloitaan ihmisiksi.

Toivotan kaikille, jotka tällöin ja tuolloin näilläkin sivuilla pujahtelevat, OIKEIN HYVÄÄ, INNOITTAVAA JA HELISEVÄÄ JUHANNUSTA.