Perjantaiaamuna 29.6.12

Pieni päivitys ennen lähtöä Sastamalaan. Olihan nautittava peli vaihteeksi eilen, ja Italia ansaitsi voittonsa. Pelaamalla saatu voitto tuntuu aina toiselta kuin rankkareilla hermoiltu. Manniokin vaikuttaa kylmähermoiselta kaverilta, mutta Pitkämäen housuissa alkaisin jo lopetella näitä turhauttavia yrityksiä. Eikö Zelesnyn pitänyt häntäkin valmentaa? Tässäkö tulos, tekniikka sekaisin. Keihäsprofeetan oma maanmies karkasi kärkeen.

Koko sivun jutut Aamulehdessä sekä Eemelistä että vanhoista kirjoista. Hyviä juttuja, emme voi olla tyytymättömiä, päinvastoin vähempikin riittäisi. Näitä nyt siis selvittämään, ensi-ilta häämöttää illalla. Vanhojen kirjojen kimppuun ensin, avajaisiin Erkki Liikasta ja seminaariin kirjailijoita Karoa, Tainaa sekä ex-kustantajaa Anna Baijarsia kuulemaan tästä starttaamme tunnin päästä. Sää säteilee kuten aina näiden kirjallisuuspäivien aikaan.