Tiistai 7.8.12

Jumpassa juhlittiin Suomen ensimmäistä mitalia. Tauno ei pitänyt lajia minään, mutta vaikuttui Tuuli Petäjän iloisuudesta. Olihan siinä aikamoista roikkumista ja tuulten taitamista. Päätimme hankkia lainelaudan ja kokeilla. Artsi on kokeillut ja sanoi, että kun tuuli tyyntyy, siellähän olet keskellä järveä etkä kulje minnekään. Harkitsemme vielä hankintaa.

Ei tämä sää oikein kesän papereita ansaitse. Helinä heilui talkoissa saunatyömaalla vesisadetta uhmaten. Ei oikein kulje täällä ajatus eikä työ. Huovis-kirjojanikaan en ole vielä saanut. Nykyisin ei postista (Siwasta) voi kyselläkään ellei tiedä lähettäjän tunnusnumeroa. Mistä hitosta minä sen tietäisin? Odotellaan rauhassa.

Aitajuoksijat (miehet) kaatuilivat ja törmäilivät aitoihin alkuerissä. Onkohan rata liian nopea? Luulisi heidän trimmautuneen tähän herkkään lajiin. Naiset kulkivat noileammin. Miesten korkeus on kaunista katsella, samoin naisten pituushyppy. Kiekkojätit on tuimia äijiä, eikä suomalaisilla ole asiaa mihinkään näistä lajeista. Åstrandkin karsiutui hyvällä ajalla. Pysytään vaan siellä purjelaudoilla. Huomenna keihään karsinta!