Lauantai 25.8.12

Vielä kesäisen lämmin päivä, viimeinenkö?

Yritin kalaa (pieniä) ja lämmitin saunaa. Alma viihtyy vielä mailla. Marja palasi torstaina, minä eilen ja Aino tänään. Täysi vahvuus Viehätyksessä.

Myllykolussa Jaakko Ryhäsen ja Seppo Hovin konsertti. Täyteen olivat lions-veljet myyneet katsomon hyvään tarkoitukseen. Naapurimme Auttilat olivat aktiivisina järjestelyissä. Me ostimme lippumme presidentti Järveliniltä, joka avasi tilaisuuden. Sitten Seppo pääsi irti hervottomine juttuineen ja virtuoosimaisine soittoineen. Olihan Jaskakin vireessä, joka vain koheni väliajan jälkeen. Tuttuja lauluja, Merikantoa, musikaalia, Malmstenia. Nautimme ihanteellisen tyynessä säässä. Nähtiin ja kuultiin, että uusittu kesäteatteri sopii hyvin tällaiseenkin tarkoitukseen.

Tytöt pyöräilivät Koskella, ja illalla saunottiin kaikessa rauhassa tummuvassa illassa.