Keskiviikko 17.10.12

Tämän kierroksen viimeinen tilaisuus Turussa Svenska Klubbenilla. WSOY oli kehittänyt kirjakauppiaiden illasta pienen markkinointishown, musiikkia ja luentaa ja sitten meidän lyhyitä haastatteluja. Tila viihtyisä, en ole ennen ollutkaan. Meitä oli Annukka Salama, Taina Latvala, Riku Korhonen, Martti Turtola, Pete Suhonen, Pekka Hiltunen ja mä. Leena Majander avasi, Esa Silander ja Anna-Riikka Carlson haastattelivat. Ihan sujuvasti taisi mennä ja päälle nautittiin voileipäpöytää ja viiniä.

Hamburger Börsissä jo lueskelin näitä uutuuksia, varsinkin kiinnosti Pete Suhosen Hitlerin kylkiluu, jonka satiiri näyttää kulkevan osaksi Huovisen jalanjäljissä. Tulen tutustumaan muihinkin kunhan kerkiän. Leena välitti Pentti Huovisen ilahduttavan kommentin kirjastani.

Maalla ehdin kerätä omenia, vetää veneitä maihin ja laittaa paikkoja alustavaan kuntoon. Hyvä uni kaiken kiertelyn ja puhumisen päätteeksi.