Maanantai 7.1.13

Bussilla heilahtaa kevyesti Hämeenkyrön kirkolta suoraan Kamppiin. Siitä melkein yhtä suoraan Kuuhun (siis ravintolaan) Töölön perälle pitämään Vanhan kirjallisuuden päivien ohjelmavaliokuntaa. Toiminnanjohtajallamme Johannalla on uusi toimenkuva Sastamalassa, nyt hän markkinoi kunnan matkailua laajemminkin. Sen kunniaksi lounastettiin ja ensi kesää suunniteltiin. Moraali on niin iso teema, että sen alle mahtuu paljon ja vaihtelevaista. Hiotaan ainekset kuntoon helmikuussa.

Francon jälkeen ja Vallan linnake pitävät pintansa. Elävä ihmiskuvaus voittaa aina kovan toiminnallisuuden puhumattakaan rivosta viihteestä, jota iltapäivälehdet bussissa ennakoivat. Kiva olla taas Helsingissä, joulua täälläkin riisuttiin. Helpotus että auto jäi maalle talliin: lunta on tulossa lisää.