Tiistai 29.1.13

Lähtöpäivä, mutta on tätä riittänytkin. Tällainen puhtaasti oleskelulle rakennettu paikka on ihan hyvä ja ihanteellinenkin, jos on varannut mukaan työtä, keksii tekemistä ja ajattelemista. Lukemiseen löytyy paras rauha, Maughamin siirtomaanovellit ovat täällä erityisen hyvää ja älyllisen eleganttia viihdettä.

Nautintoamme kohotti ratkaisevasti tämä maanmainio majatalo Villa Cortés, joka todistaa, että uusvanhakin voi olla todella tyylikäs, huolekkaalla maulla ja kauniisti murretuin värein ja monin taide-esinein suunniteltu.Tämän juhlavan hämärässä hallissa oli ilo naputella näitäkin pieniä rivejä.

Meressä uinti, pyöräily ja moninainen reippailu viimeistelivät latautuneen vireen, jonka varassa nousemme kolmen tunnin päästä Helsingin koneeseen. Perillä odottaa kuulemma kauhea myräkkä, mutta me kestämme sen lempein tuulosin ja suloisin muistoin.