Lauantai 25.5.13

Siitä ei nyt tullut mitään, täytyi se Jumalten tuhokin tallentaa.

Sillä heti aamusta Kyröön ehdittyäni oli riennettävä Myllykolun talkoisiin ja pian sen jälkeen Ikaalisiin ns. tilintarkastuslounaalle Huusarien Tuomarintaloon, missä monet riemukkaat illatsut on istuttu. Matti kuljetutti meitä ja Aulikki Plihtaria ja Liisa Åfeltia kuulemassa ruovikon linnustoa, Gyllingin Kalmaassakin menomatkalla piipahdimme (Marja tunnisti laulajia), ja sitten saimme nauttia grillin vihkiäisten tuloksista. Herkullista siikaa ja viiniä.

Joten katso siinä sitten jotain Wagneria. Hyvä kun jaksoin kotona Mestarien liigan finaalin, jonka loppu olikin todella näkemisen arvoinen. Saksalaisen kulttuurin vallassa siis eletään, niin oopperan kuin jalkapallon merkeissä.

Päivä oli satumaisen kaunis, varmaankin vuoden paras, ei se tästä enää voi parantaa. Luonto vehreimmillään, puhtaimmillaan, suvi vasta alkamassa.