Torstai 13.6.13

Jukka Sarjalan äkkilähtö pysäytti. Kova kirjojenkerääjä veti Vanhan kirjallisuuden päivien hallitusta omalla tyylillään. Tuleeko puheenjohtajan vaihdoksen myötä jotain uutta päivien rakenteeseen? Taloudellinen perusta on käynyt yhä kapeammaksi, mutta maksuton suurtapahtuma on edelleen harvinainen laatuaan. Jukkaa muistamme lähemmin Sastamalassa parin viikon kuluttua.

Viimeinen julkispromootio tällä erää Espalla ravintola Sassossa, missä kohtasimme (minä kolmannen kerran) hauskan Jaana Rinteen; nyt juteltiin parisuhteen piirteistä Annaan. Sikäli tarpeen, että huomaavat meidän Marjan kanssa elävän edelleen onnellisina, ei mitään huolia. Kauppatorilla iloista vilskettä, en ymmärrä mikä tässä Alexander Stubbia riepoo, eihän torin tarvitse missään paraatijärjestyksessä ojennella.

Huomenna hyökkään Karjalan kannakselle, Martti Turtola johtaa joukkuetta.