Sunnuntai 30.6.13

Silmäillyt lehtiä mitä Sastamalasta on kirjoitettu. Aamulehdessä Matti Kuusela on urakoinut erinomaisesti kolme isoa juttukokonaisuutta, Hesarissa ei mitään! Syytä huolestua lehden kulttuuriosaston ohenemisesta. Jokainen rock-festari kyllä noteerataan isosti. Mutta ei ole meilläkään valittamista, Demarissakin osui silmiin aukeama, varmaan Turkkarissakin jne. puhumatta paikallisemmista julkaisuista.

Pääasia että itse tapahtuma on kiinnostava ja kokoaa väkeä ja hyviä keskusteluja, hoitakoon media omaa tonttiaan.

Myllykolussa oli kohtalaisen runsas yleisö (267) hellettä uhmaten, yksi sairastapaus, ambulanssia tarvittiin ja esitys keskeytyi toviksi. Näihin on syytä varautua. Ulla (Helmin tytär) Nordgren tuli seurueineen kaukaa Porvoon saaristosta, ja saimme siten tilaisuuden jälkipuintiin seisovan buffet’n äärellä täällä pihassa. Hyvinkin kriittisiä siinä oltiin, kaivattiin yhtä ja toista sillanpääläisyyttä. Tietysti tyttärentytär katsoo läheltä aihetta ja sen käsittelyä, mutta hyviä pointteja Ullalla oli ja meillä muillakin. Annetaan nyt kuitenkin yleisölle vapaa valta muodostaa omia kantojaan.

Pääasia että esitys herättää keskustelua ja tunteita puoleen jos toiseen.