Maanantai 9.9.13

Kari Hotakainen on kova naama, hän on läsnä huoneessamme aamusta alkaen, mietelause täyttä asiaa radiossa. Kun hän on pari kertaa vieraillut myös ruudussa, ihailu miehen vankkaa tyyneyttä kohtaan kasvaa: ei koskaan mitään hötkyilyä tai intoilua, karua ja viisasta sanottavaa vain. Kirja on piakkoin luettava.

Miten odottamaton voi tuollainen turma olla. Minäkin kun jonkun verran ajan, viimeksi Raumalle ja takaisin, huomenna Helsinkiin – koskaan ei tiedä, mitä vastaan tulee. Elämä on sattumanvaraista leikkiä, joskus aika julmaa.

Pitäisi nyt innostua vähän koripallosta, eipä sitä ennen ole tullut seuratuksi. Kun yksilöurheilijat kaikkoavat, joukkueista Suomi saa voimaa. Kunpa sama alkaisi päteä yhteiskuntaelämässä.

Kuubalainen serenadi saa hyvän vastaanoton myös Satakunnan Kansassa, tietyin kevennyksin. Huomaan teatterin kalenterista, että esitykset jatkuvat pitkälle ensi kevään loppuun.