Perjantai 20.9.13

Kukahan kirjoittaa veijarikomedian kaikkien aikojen kaappaukssta: Elop tuli, näki ja kääräisi kokoon. Suuri puhallus. On ikävä Paavo Haavikkoa: kuinka pirullisesti hän osaisikaan tiivistää tämän ennätysmäisen vedätyksen. Näin suomipoikaa vietiin kuin sitä tunnettua kuoriämpäriä. Syyt syvät selviävät aikanaan.

Mutta samaa mieltä olen kuin Matti Apunen Pressiklubissa: Nalle Wahlroos on sentään suomalainen valtaherra rahakukkulan harjalla, paljon parempi kuin joku venäläinen oligarkki täällä huseeraamassa. Puhumatta näistä amerikkalaisista supersaalistajista. Kyllä oikeata kotimaista herraluokkaa tarvitaan, juuri tällaista Wahlroosia, jolla on myös kulttuurista näkemystä. Naurettavaa on kuurnia hänen kartanonsa tupaantuliaisten pöytäjärjestystä. Isäntä kutsuu ja päättää, omilla rahoillaan juhlii, mitä siihen on kenelläkään nokan koputusta. Mustan kateuden kaivo vain on pohjaton.

Juuri kun koripallosta päästiin, täytyy jännittää lentopalloa ja jotkut kai naisten jalkapalloakin. Iloittiin kun hakkasivat alkajaisiksi Hollannin tässä lentopelissä.