Torstai 5.12.13

Johan onkin väkevä virus, joka heitti ihan pletkuksi. Päästiin sentään hyvin kotiin, ja täällä lepäilen. Ei siihenkään ole täyttä mahdollisuutta. Tänään kamppailin pystyyn ja pukineisiin, ja Jouko Vuolle haki ovelta Café Ursulaan. Ovat ehtineet Terosen kanssa hakata kiveen jo urheilijat vähiin päin, nyt on jo kirjailijat vuorossa. Shotsissakin ovat heiluneet amatöörioppaina. Nämä on hyviä, eläviä ohjelma, mielelläni tähän osaan menin pienellä osuudella mukaan. ääni kulki just ja just.

Kiveen hakattiin nyt – yllätys! – F. E. Sillanpää. Enimmän aineiston olivat jo puhelleet sisään kesällä Hämeenkyrössä, niin ymmärsin. Kuunneltava huomenna klo 11,05 mitä siitä on tullut. Kiva oli jutella Joukon kanssa urheiluasioistakin. Eikä huolet tähän pääty. Olen lupautunut itsenäisyyden juhlapuhujaksi Hämeenkyröön (edellisen kerran 1993), ja sitä olen tässä kirjoitellut aina kun ajatus kulkee. Runko on valmis, huomenna lähdetään lumimyräkkään rymistelemään kohti Pirkanmaata.

Siellähän on itsenäisyysjuhlien fokus muutenkin.

Kun vaan jaksais ja ääni edelleen kulkis. Ihmeen takova yskä jatkuu. Marjan lataama lääkepatteri on vähän lieventänyt oireita, ei parantanut alkuvaivaa. Väsyttää ja nukuttaa. Nyt yleiskuntoa kohentamaan!